“Hidup hanya ada erti pada yang bahagia.”

entry emo sempena semua dah nak balik Malaysia

ohhh , dehek laaa . semuaa dah slow slow angkat kaki pulang ke tanah air . aku taktau siapa yang masih tinggal . sib bek housemate semua tak balik . blehh laa kan nak buat geng nak reka resepi resepu biskut raya alaa arab . nguu ~


sadis ;/


sabar lah hati . sabar lah hati . sabar lah hati .

tahun depan baru ade ummmmphh skeq kan ? kate nak jadi anak perantau , bile lagi kan nak dapat pengalaman camni . t nak citew kat anak anak plak . cewah .


ummi ayah , along rinduu . tapi kena tahan la kan ?


adik adik , tahun ni kaklong takleyy nak berebut rebut makanan dengan korang tyme berbukak puase and , takleyy nak bagi duit raye kat korang . selamat duit kaklong tahun ni . kehkeh
tapi serius sekarang takleh nak skype sangat ngan korang , sebab nnti kaklong mesti akan leleh . adoi , budak manje tol aaa . big fat brattt . boooo~



rinduu gilee dekat budak ni . mase berangkat sini budak ni baby lagi . skang dah nak berjalan daa . hukhuk :'D . big fat girl plus comey geramm gile nak gigit+cubit pipi . kamu comey sangat deqqq !




the rest of family , i miss you guys ! a lot for sure .


anda tersayang , semoga tabah ye . tapi lau buat keputusan last minit nak balik , balik lah . family lebih memerlukan ;) *pujuk diri*


kakak , balik elok elok . i'm gonna miss yuhh sista ! sebulan lebih tak jumpe . wuuwuuuu . rase macam kene tinggal laa plakk . u're the only 'family' i have here :')
bawakkan ole ole untuk aku . tau ?



everyone , i wish you'ols in happiness and in His bless . Ramadhan Kareem .


::p/s:: peeps ! sila beli paper Utusan Malaysia , ne tau muke aku ade . kehkeh , impian aku dari darjah enam nak buat Salam Perantauan tak sangka tercapai !


Alhamdulillah , atas segala nikmat yang Engkau berikan . aku seharusnya lebih bersyukur kerana Ramadhan kali ini aku masih bernafas dan harus sedar sekeliling aku menyayangi aku .


okey dah bai ! nak g leleh japp :'D

4 hits:

cik pha dijo...

elep umai baso dio doh ngaji jaoh dugaan lebih haha

Ha Alif Jim RO sharbini dijo...

ry sno dh laa yo.. hee .. eh ! iman kelik dok ?? ko xtw ?? hehe

aku bukan single dijo...

hukhuk .

iman balik je .

nikqilah dijo...

sabar yer sepupu saya hukhuk...
jom pakat2 jd SKUAD TABAH!!..

dah xmain dah leleh.. meraung terus huhu