“Hidup hanya ada erti pada yang bahagia.”

i love EARTH HOUR

ni some picture aku search tadi . ohh saya sayang bumi hijau ini . as we know , now our earth was so hot . yeah , global warming . dan , EARTH HOUR salah satu la way yang dianjurkan ke seluruh dunia untuk menyejukkan sekejap bumi kite ni <3









menarik tak ? menarik kan ?? 

okay dah bai !

3 hits:

pemikiran yang kurang matang,berbanding umur... dijo...

rindu MALAYSIA!

HambaAllah Yang Memakmurkan dijo...

ni print screen sendiri atau dah siap buat before after tu? amek kat Boston Image ke?

cik humaira' dijo...

ni cari kat tenet and edit sendiri before after..dah lupe web ape..