“Hidup hanya ada erti pada yang bahagia.”

selamat tinggal sayang



setelah 3 jam berurusan berulang alik dari qabul tasjil ke kuliah syariah omg , tingkat limaa aku mendakiii turun naik beberape kali harapnye keputusan yang aku buat tadi betol dan terbaik buat diri aku . mungkin ade hikmah . walaupun tadi banyak sangat ujian . dan baru aku tahu betapa nikmatnye bila ape yang kite usahekan kite dapat . berpenat lelah dan hampir berputus asa biarlah korang rase biase tapi bagi aku , pengalaman tadi sangat berharga bukan bermaksud lepas satu tanggungjawab aku untuk subjek ni , dan bukan jugak aku study hanya kerana muadal , tapi seuz aku cakap , aku tak faham langsung ape yang dr tu ajar , tanak laa macam tu . ntah laa . kalau bleh nak ape yg dr ajar tuu aku faham . tanak sia sia . lagipun , kalau markah dah teruk sangat , baik drop je subjek ni kan ? sorry sangat Dr Musa , kerana terpakse drop subjek ni . and syukran sangat kat Dr Bani Isa sebab die nak aku tasjil balik madah ni dengan die . die nak ajar aku . waaa , terharu siot dengan ketua qisim tuu . huhu . insyaAllah , dalam mase terdekat ni jugak aku akan tasjil subjek ni . tyme soifi . huhu . semoga dipermudahkan . aminnn



goodbye syg , till meet again . this summer . yawww !


okay dah bai ! i have found my something . thank , encik-yang-tak-boleh-disebut-name .


3 hits:

HaDi dijo...

Semoga lepas ni dapat skor untuk paper 2...=)

Aliyah Al~Istiqamah dijo...

umai,seronok giller

cik humaira' dijo...

hehe..seronok pun kena ambik balik subjek nii...hahaha..al , nak suro ko jado ceguu masorif aku kekgi..hahaha