“Hidup hanya ada erti pada yang bahagia.”

:: block! ::

ape kes ? ntah . aku terasa dan aku tak suka dengan cara die menegur . apa kes ko ni ? tibe tibe kuar ayat camni . okey meh aku story the mory . well , memang lah kita sesama MUSLIM layak menegur if saudara or aku nak mention kan (sahabat lah bagi senang paham) okey jika sahabat kita ade buat something yang mane ko nampak tak puas hati ke ape dengan die . well , memang aku caring dan ko sharing . dan padan lah dengan blog ko tuu SHARING IS CARING kan ? kalau sape ade bace blog aku nii aku tak berhajat nak timbulkan salah faham mane mane pihak . hanya sekadar nak bagi pendapat aku . okey fine ! ko tulis dalam blog ko tuu pasal kawan aku kan ? dan aku kan sangat caring . aku sangat lah tak suka dengan cara teguran yang umum macam tu kan . yah , blog for umum okay . macam mane jika ade orang bace tuu kenal dengan empunya diri yang ko kritik tuu ? tak ke malu muke die . dan sah sah di cop bukanbukan . fikir lah bro . tu kawan aku dan aku caring . fine lahh ko cakap ko tak kritik . habis tu yg ko tulis tu ape ? nak aku ibarat kan menganjing mainkan kawan aku ? fine lah . bahasa blog aku tak se'indah' bahasa puitis blog ko . okey . aku menjengah kali kedua ke blog ko tadi dan aku fikir dan aku terima 50:50 laa apa ko cakap . ko juga mungkin first kawan aku block . sorry der . aku saje sebab aku tak suke . titik . 


baik aku pergi masak dari merepek pagi pagi jumaat ni . haishh

3 hits:

Belakang Garisan Pena dijo...

sapo pulok? sero aku.. ha ha ha

cik GULAGULA dijo...

hahaha..yang pasti bukey kriey ahh..haha

syamila dijo...

kriey pnya
Sharing is loving haha